0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
100 g mlevenih oraha
100 g mlevenih badema
50 g mlevenog keksa
1 pomorandža
150 g C šećera u prahu
malo crvene boje za kolače
100 g kristal šećera
2 štangle čokolade
Dobro umesiti masu od oraha, badema, keksa, C šećera u prahu i soka od pomorandže.
Dodajte malo crvene kolačarske boje i ostavite da se masa stegne.
Od mase oblikujte trešnjice (ili neko drugo voće) i uvaljajte ih u kristal šećer.
Oštrim nožem iseći čokoladu na štapiće, pa u svaku trešnjicu zabodite po jedan čoko štapić kao peteljku.
Dobro umesiti masu od oraha, badema, keksa, C šećera u prahu i soka od pomorandže.
Dodajte malo crvene kolačarske boje i ostavite da se masa stegne.
Od mase oblikujte trešnjice (ili neko drugo voće) i uvaljajte ih u kristal šećer.
Oštrim nožem iseći čokoladu na štapiće, pa u svaku trešnjicu zabodite po jedan čoko štapić kao peteljku.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.