0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
100 g maslaca
100 g čokolade
100 g susama
100 g mleveni keks za torte i kolače
4 kašike meda
2 kašike C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera
U tiganju kratko ispeći susam da blago porumeni, dodajte malo C vanilin šećera.
Med istopiti, dodati na kockice iseckan maslac, čokoladu i sve istopiti.
U otopljenu čokoladu sipati susam, dodati seckane orahe, mleveni keks i C šećer u prahu i sve dobro sjediniti.
Na tacnu obloženi folijom, rasporediti smesu.
Formirati rukama trouglastu zmijicu i dobro pritisnuti.
Ostaviti nekoliko sati u frižideru da se dobro stegne.
Najbolje da prenoći, biće lako da se seče.
U tiganju kratko ispeći susam da blago porumeni, dodajte malo C vanilin šećera.
Med istopiti, dodati na kockice iseckan maslac, čokoladu i sve istopiti.
U otopljenu čokoladu sipati susam, dodati seckane orahe, mleveni keks i C šećer u prahu i sve dobro sjediniti.
Na tacnu obloženi folijom, rasporediti smesu.
Formirati rukama trouglastu zmijicu i dobro pritisnuti.
Ostaviti nekoliko sati u frižideru da se dobro stegne.
Najbolje da prenoći, biće lako da se seče.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.