0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
jaja
4 kašike kristal šećera
C vanilin šećer
3 kašike ulja
4 kašike mleka
6 kašika brašna
C prašak za pecivo
1 l mleka
3 C pudinga vanila
200 g margarina
100 g C šećera u prahu
100 g c kokosa
malo C limuntusa
Kora (2X):
Umutiti penasto jaja sa 4 kašike kristal šećera, C vanilin šećer i u to dodati 3 kašike ulja, 4 kašike mleka i 6 kašika brašna i C prašak za pecivo.
Peći na 200°C nekih 20-tak minuta. Isti postupak i sa drugom korom.
U međuvremenu u 1 l mleka skuvati 3 C pudinga po uputstvu sa kesice.
Kada se ohladi u to razraditi 200 g margarina,100 g C šećera u prahu i 100 g c kokosa i malo C limuntusa.
Kore natopiti sokom od limuna oa filovati, ostaviti malo fila za gornju koru koju kada premažemo pospemo kokosom.
Ostaviti 2h da se ohladi.
Kora (2X):
Umutiti penasto jaja sa 4 kašike kristal šećera, C vanilin šećer i u to dodati 3 kašike ulja, 4 kašike mleka i 6 kašika brašna i C prašak za pecivo.
Peći na 200°C nekih 20-tak minuta. Isti postupak i sa drugom korom.
U međuvremenu u 1 l mleka skuvati 3 C pudinga po uputstvu sa kesice.
Kada se ohladi u to razraditi 200 g margarina,100 g C šećera u prahu i 100 g c kokosa i malo C limuntusa.
Kore natopiti sokom od limuna oa filovati, ostaviti malo fila za gornju koru koju kada premažemo pospemo kokosom.
Ostaviti 2h da se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.