0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g mlevenog keksa
250 ml mleka
50 g C kakao praha
50 g čokolade za kuvanje
1 C vanilin šećer
100 g C šećera u prahu
100 ml pavlake za kuvanje
50 g bele čokolade
1 C vanilin šećer
50 g šećera
100 g C kokosa
Mleko, šećer i C kakao staviti da se kuvaju.
Kada provri, skloniti s ringle i umešati čokoladu. Mešati dok se ne istopi.
Malo ohladiti pa umešati keks i dobro izmešati. Smesu istresti na foliju ili masni papir, razvaljati u obliku kvadrata.
Za svetlu smesu - pavlaku i čokoladu staviti da se kuvaju. Skloniti pre nego što prokuvaju, promešati.
Umešati šećer i C kokos pa par minuta ostaviti da se hladi.
Istresti na tamnu smesu, namazati i zarolati pomoću folije.
Staviti u frižider 2 sata.
Po želji posuti C kokosom, iseći i servirati.
Mleko, šećer i C kakao staviti da se kuvaju.
Kada provri, skloniti s ringle i umešati čokoladu. Mešati dok se ne istopi.
Malo ohladiti pa umešati keks i dobro izmešati. Smesu istresti na foliju ili masni papir, razvaljati u obliku kvadrata.
Za svetlu smesu - pavlaku i čokoladu staviti da se kuvaju. Skloniti pre nego što prokuvaju, promešati.
Umešati šećer i C kokos pa par minuta ostaviti da se hladi.
Istresti na tamnu smesu, namazati i zarolati pomoću folije.
Staviti u frižider 2 sata.
Po želji posuti C kokosom, iseći i servirati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.