burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20 komada.

Pustinjski pesak

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20 komada.

Sastojci

250 g margarina

125 g šećera

125 g mlevenih oraha

375 g brašna

1 C vanilin šećer

2 kašike C šećera u prahu

1 kašika cimeta

Pustinjski pesak

Koraci pripreme

Umesite testo od svih sastojaka, oblikujte gombice oblika oraha.

Peći u namazanom plehu na 150 stepeni oko 25 minuta.

Toplo uvaljajte u C šećer u prahu pomešan sa cimetom.

Naši proizvodi

Pustinjski pesak

Koraci pripreme

Umesite testo od svih sastojaka, oblikujte gombice oblika oraha.

Peći u namazanom plehu na 150 stepeni oko 25 minuta.

Toplo uvaljajte u C šećer u prahu pomešan sa cimetom.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept