0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g tankih kora
400 g višanja
150 g šećera
3 kašike C griza
3 jajeta
50 ml ulja
200 ml jogurta
1 C vanilin šećer
1/2 C praška za pecivo
C šećer u prahu
Umutiti jaja i šećer, zatim dodati ulje, jogurt, C griz, C vanilin šecer i C prašak za pecivo.
Dobijenom smesom premazati jednu koru, na nju staviti drugu i nju premazati smesom i staviti višnje.
Zatim saviti malo ivice kora i urolati u rolnicu.
Postupak ponoviti dok se kore ne potroše.
Peći na 200° C oko pola sata.
Pečenu pitu posuti C šećerom u prahu.
Umutiti jaja i šećer, zatim dodati ulje, jogurt, C griz, C vanilin šecer i C prašak za pecivo.
Dobijenom smesom premazati jednu koru, na nju staviti drugu i nju premazati smesom i staviti višnje.
Zatim saviti malo ivice kora i urolati u rolnicu.
Postupak ponoviti dok se kore ne potroše.
Peći na 200° C oko pola sata.
Pečenu pitu posuti C šećerom u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.