0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
500 g tankih kora
1 kg jabuka
4 kašike mlevenog keksa
4 kašike šećera
2 kesice C vanilin šećera
C šećer u prahu
U pakovanju obično ima 12 kora i ja pravim četiri rolne.
Jabuke narendati, ja koru nisam ljuštila.
Uzeti po tri kore za svaku rolnu, prskati sa malo ulja i slagati jednu preko druge.
Na treću koru na jednom kraju staviti narendane jabuke bez ceđenja soka, pošećeriti, posuti kašikom keksa i C vanilin šećerom. Urolati.
Pitu ređati u okruglu tepsiju u krug, može ne brinite neće se lomiti.
Izvaditi iz rerne, prekriti suvom krpom i ostaviti da se prohladi.
Prohlađenu pitu posuti C šećerom u prahu.
U pakovanju obično ima 12 kora i ja pravim četiri rolne.
Jabuke narendati, ja koru nisam ljuštila.
Uzeti po tri kore za svaku rolnu, prskati sa malo ulja i slagati jednu preko druge.
Na treću koru na jednom kraju staviti narendane jabuke bez ceđenja soka, pošećeriti, posuti kašikom keksa i C vanilin šećerom. Urolati.
Pitu ređati u okruglu tepsiju u krug, može ne brinite neće se lomiti.
Izvaditi iz rerne, prekriti suvom krpom i ostaviti da se prohladi.
Prohlađenu pitu posuti C šećerom u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.