0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
4 belanca
200 g C šećera u prahu
200 g C kokosa
1 jaje
100 g C šećera u prahu
100 g margarina
2 rebra čokolade
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, dodati C kokos, izmešati.
Kašičicom vaditi puslice, ređati u namazan pleh posut brašnom i peći na 100 stepeni 1 sat.
Na pari skuvati jaje i šećer, dodati čokoladu i ostaviti da se hladi.
Umutiti margarin sa ohlađenim filom.
Po dve puslice spajati filom.
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, dodati C kokos, izmešati.
Kašičicom vaditi puslice, ređati u namazan pleh posut brašnom i peći na 100 stepeni 1 sat.
Na pari skuvati jaje i šećer, dodati čokoladu i ostaviti da se hladi.
Umutiti margarin sa ohlađenim filom.
Po dve puslice spajati filom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.