0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
4 belanca
200 g C šećera u prahu
200 g C kokosa
1 jaje
1-2 rebra rastopljene čokolade
100 g C šećera u prahu
100 g margarina
Puslice:
Dobro umutiti belanca sa C šećerom u prahu i dodati C kokos.
Pleh namazati, posuti brašnom i kašičiom vaditi puslice i peći na 160 stepeni 20 minuta i ostaviti da se ohlade.
Fil:
Na pari kuvati jaje sa šećerom, dodati čokoladu i mešati da se masa ujednači i ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin i dodati ohlađenu masu.
Po dve puslice spajati sa ovim filom.
Puslice:
Dobro umutiti belanca sa C šećerom u prahu i dodati C kokos.
Pleh namazati, posuti brašnom i kašičiom vaditi puslice i peći na 160 stepeni 20 minuta i ostaviti da se ohlade.
Fil:
Na pari kuvati jaje sa šećerom, dodati čokoladu i mešati da se masa ujednači i ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin i dodati ohlađenu masu.
Po dve puslice spajati sa ovim filom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.