0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
8
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
8
300 g Mlevenog keksa
100 g margarina
6 kašika mleka
2 komad Limuna
200 ml slatke pavlake
100 g krem sira
1 kesica Krem fix
100 g bele čokolade
50 ml slatke pavlake
1 prstohvat Žute prah boje prehrambene
1 kašičica vode
Osvežavajuć i lagan tart bez pečenja, ukus i aroma limuna uz dodatak kokosa i bele čokolade, obavijene krem sirom i slatkom pavlakom. Idealan kolač za vrele letnje dane... Prijatno!
U mleveni keks dodati otopljen margarin i mleko, te zamesiti testo i poravnati ga u kalupu za tart. Ostaviti da se ohladi i stegne.
Umutiti slatku pavlaku u jednoj posudi, u drugoj umutiti krem sir, dodati šećer u prahu, isceđen sok od 1 limuna i izrendane koru od 2 limuna. Sve pomešati i dodati kremfix. Na kraju špatulom umešati kokos. Razliti preko keks kore.
Belu čokoladu i pavlaku zagrejati u mikrotalasnoj, te promešati i dodati žutu prehrambenu boju. Preliti preko belog fila.
Umutiti šećer u prahu i vodu kao za fondana i napraviti linije po startu, nalik na presečeni limun. Ohladiti i seći tart.
Osvežavajuć i lagan tart bez pečenja, ukus i aroma limuna uz dodatak kokosa i bele čokolade, obavijene krem sirom i slatkom pavlakom. Idealan kolač za vrele letnje dane... Prijatno!
U mleveni keks dodati otopljen margarin i mleko, te zamesiti testo i poravnati ga u kalupu za tart. Ostaviti da se ohladi i stegne.
Umutiti slatku pavlaku u jednoj posudi, u drugoj umutiti krem sir, dodati šećer u prahu, isceđen sok od 1 limuna i izrendane koru od 2 limuna. Sve pomešati i dodati kremfix. Na kraju špatulom umešati kokos. Razliti preko keks kore.
Belu čokoladu i pavlaku zagrejati u mikrotalasnoj, te promešati i dodati žutu prehrambenu boju. Preliti preko belog fila.
Umutiti šećer u prahu i vodu kao za fondana i napraviti linije po startu, nalik na presečeni limun. Ohladiti i seći tart.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.