0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20 komada
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 komada
250 g ratluka od vanile
50 g C šećera u prahu
100 g C kokosa
sok od 1/2 limuna
Ratluk staviti u posudu i laganim gnječenjem rukama umesiti, dodati 50 g C šećera u prahu, 50 g C kokosa i sok od pola limuna u smesu.
Umesiti sve zajedno, ukoliko je smesa lepljiva dodati još malo kokosa i umesiti kompaktnu smesu.
Zatim formirati bombice proizvoljne veličine i uvaljati ih u C kokos.
Ratluk staviti u posudu i laganim gnječenjem rukama umesiti, dodati 50 g C šećera u prahu, 50 g C kokosa i sok od pola limuna u smesu.
Umesiti sve zajedno, ukoliko je smesa lepljiva dodati još malo kokosa i umesiti kompaktnu smesu.
Zatim formirati bombice proizvoljne veličine i uvaljati ih u C kokos.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.