0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
8
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
8
3 komad Belance
100 g Šećer
4 kašika Badem listići
1 komad Limun
100 g Slatka pavlaka
200 g Krem sir
250 g Jagode
Lagan, ukusan i dekorativan. Preporuka za ovaj fini meki rolat
Belanca umutiti. Postepeno dodavati šećer i limunov sok. Na kraju umešati čvrstin. Izručiti smesu na pek papir i tanko mazati te posuti badem listićima. Peći na 160 stepeni oko 30 minuta. Kad se ispeklo skinuti pek papir i uviti u rolat.
Slatku pavlaku umutiti sa šećerom. Rucno umešati krem sir i jagode sečene na kockice. Par jagoda ostaviti za dekoraciju.
Odviti rolat i premazati kremom od jagoda. Ponovo uviti rolat i malo rashladiti. Prijatno
Lagan, ukusan i dekorativan. Preporuka za ovaj fini meki rolat
Belanca umutiti. Postepeno dodavati šećer i limunov sok. Na kraju umešati čvrstin. Izručiti smesu na pek papir i tanko mazati te posuti badem listićima. Peći na 160 stepeni oko 30 minuta. Kad se ispeklo skinuti pek papir i uviti u rolat.
Slatku pavlaku umutiti sa šećerom. Rucno umešati krem sir i jagode sečene na kockice. Par jagoda ostaviti za dekoraciju.
Odviti rolat i premazati kremom od jagoda. Ponovo uviti rolat i malo rashladiti. Prijatno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.