0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20 parčića
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 parčića
400 g C krem šlaga sa ukusom pavlake
400 ml kisele vode
400 g bevite keksa
1 kisela pavlaka
250 g C šećera u prahu
200 g C mleka u prahu
400 g voća po želji
Umutiti C krem šlag sa kiselom vodom, dodati pavlaku, pa C šećer u prahu i C mleko u prahu.
Kada se lepo čvrsto umuti fil je spreman.
Na tablu ređati bevita keks natopljen sa kiselom vodom, pa premazati C šlag, poređati voće, pa šlag, pa opet red keksa, pa šlag, voće i na kraju šlag.
Staviti tortu u frižider da se malo stegne i ostatak šlaga nafilovati tortu.
Umutiti C krem šlag sa kiselom vodom, dodati pavlaku, pa C šećer u prahu i C mleko u prahu.
Kada se lepo čvrsto umuti fil je spreman.
Na tablu ređati bevita keks natopljen sa kiselom vodom, pa premazati C šlag, poređati voće, pa šlag, pa opet red keksa, pa šlag, voće i na kraju šlag.
Staviti tortu u frižider da se malo stegne i ostatak šlaga nafilovati tortu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.