0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
6
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6
100 g mlevenog keksa
100 ml soka od narandže
100 g margarina
2 C Eskimko sladoleda
300 ml hladnog mleka
voće po želji:
maline, višnje, kupine, kajsije
Keks sa sokom i otopljenim margarinom izmešati, poređati na dno tepsije. Ostaviti u frižider.
Dotle umutiti mikserom sladoled sa mlekom.
Ređati na koru prvo voće, potom sladoled, voće pa sladoled.
Poslednji sloj je sladoled, dekorišemo voćem, čokoladom.
Ostaviti u frižider da se stegne.
Keks sa sokom i otopljenim margarinom izmešati, poređati na dno tepsije. Ostaviti u frižider.
Dotle umutiti mikserom sladoled sa mlekom.
Ređati na koru prvo voće, potom sladoled, voće pa sladoled.
Poslednji sloj je sladoled, dekorišemo voćem, čokoladom.
Ostaviti u frižider da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.