0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 veća pakovanja piškota
6 kiselih pavlaka
20 kašika C šećera u prahu
4 C vanilin šećera
voće po želji (sezonsko ili konzervirano, npr. ananas)
C šlag
kisela voda
mleko
U tacnu poređati jedan sloj piškota umočenih u mleko.
Zatim preko ide fil (3 pavlake,10 kašika C šećera u prahu i 2 C vanilin šećera).
Preko fila staviti voće, preko voća opet poređati sloj piškota, pa fil, pa voće.
Staviti malo kisele vode u C šlag i time filovati tortu.
U tacnu poređati jedan sloj piškota umočenih u mleko.
Zatim preko ide fil (3 pavlake,10 kašika C šećera u prahu i 2 C vanilin šećera).
Preko fila staviti voće, preko voća opet poređati sloj piškota, pa fil, pa voće.
Staviti malo kisele vode u C šlag i time filovati tortu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.