0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10-20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10-20
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika C pudinga od vanile
1/2 kg C šlaga
100 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
1 kisela pavlaka
sok od narandže
700 g voća po želji
može i mešano po ukusu
Dve kore:
3 cela jaja, 3 kašike šećera i 3 kašike C Pudinga od vanile peći na 180 stepeni.
Fil:
1/2 kg C šlaga, 100 g C šećera u prahu umutiti i dodati 1 kiselu pavlaku i 2 C vanilin šećera.
Postupak:
Koru natopiti sokom od narandže, pa staviti 2/3 fila, po filu naređati voće (po želji), staviti drugu koru i pritisnuti da voće udje u šlag i opet je natopiti sokom.
Ostatkom fila premazati i dekorisati.
Dve kore:
3 cela jaja, 3 kašike šećera i 3 kašike C Pudinga od vanile peći na 180 stepeni.
Fil:
1/2 kg C šlaga, 100 g C šećera u prahu umutiti i dodati 1 kiselu pavlaku i 2 C vanilin šećera.
Postupak:
Koru natopiti sokom od narandže, pa staviti 2/3 fila, po filu naređati voće (po želji), staviti drugu koru i pritisnuti da voće udje u šlag i opet je natopiti sokom.
Ostatkom fila premazati i dekorisati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.