burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10-20

Voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10-20

Sastojci

6 jaja

6 kašika šećera

6 kašika C pudinga od vanile

1/2 kg C šlaga

100 g C šećera u prahu

2 C vanilin šećera

1 kisela pavlaka

sok od narandže

700 g voća po želji

može i mešano po ukusu

Voćna torta

Koraci pripreme

Dve kore:
3 cela jaja, 3 kašike šećera i 3 kašike C Pudinga od vanile peći na 180 stepeni.

Fil:
1/2 kg C šlaga, 100 g C šećera u prahu umutiti i dodati 1 kiselu pavlaku i 2 C vanilin šećera.

Postupak:
Koru natopiti sokom od narandže, pa staviti 2/3 fila, po filu naređati voće (po želji), staviti drugu koru i pritisnuti da voće udje u šlag i opet je natopiti sokom.

Ostatkom fila premazati i dekorisati.

Naši proizvodi

Voćna torta

Koraci pripreme

Dve kore:
3 cela jaja, 3 kašike šećera i 3 kašike C Pudinga od vanile peći na 180 stepeni.

Fil:
1/2 kg C šlaga, 100 g C šećera u prahu umutiti i dodati 1 kiselu pavlaku i 2 C vanilin šećera.

Postupak:
Koru natopiti sokom od narandže, pa staviti 2/3 fila, po filu naređati voće (po želji), staviti drugu koru i pritisnuti da voće udje u šlag i opet je natopiti sokom.

Ostatkom fila premazati i dekorisati.

Autor

Bosa

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept