0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
zamrznute višnje
1 pakovanje kakao kora za tortu
1 veća čaša kisele pavlake
400 g C šlag pene
mleko
1 C vanilin šećer
250 g C šećera u prahu
Višnje prokuvati sa C vanilin šećerom i dodati par kašika običmog šećera (po želji).
Ohladiti višnje, a za to vreme umutiti C šlag, podeliti na dva dela i udrugu polovinu dodati C šećer u prahu i kiselu pavlaku.
Staviti koru na poslužavnik natopiti je sokom od prokuvanih višanja, zatim namazati fil sa šlagom i pavlakom pa preko posuti višnje.
Na drugu isti redosled, a treću isto tako samo na kraju premazati šlag penu.
Višnje prokuvati sa C vanilin šećerom i dodati par kašika običmog šećera (po želji).
Ohladiti višnje, a za to vreme umutiti C šlag, podeliti na dva dela i udrugu polovinu dodati C šećer u prahu i kiselu pavlaku.
Staviti koru na poslužavnik natopiti je sokom od prokuvanih višanja, zatim namazati fil sa šlagom i pavlakom pa preko posuti višnje.
Na drugu isti redosled, a treću isto tako samo na kraju premazati šlag penu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.