0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
20
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
1 ml Mleka
3 kesica C Puding sa ukusom vanilina
400 g Piskote
500 ml Slatka pavlaka
250 g Margarin
4 kašika Šećer
400 g Maline
Brzo i lako za pravljenje
Dok razmutite pudinge, šećer i malo hladnog mleka ostatak mleka staviti da provri, pa kad provri zakuvati i mešati dok se ne zgusne.Skloniti sa vatre da se ohladi.Kada se ohladio puding ulupati margarin sa šećerom u prahu pa im dodati ohladjen puding i izmiksirati.
Umutiti slatku pavlaku, pazite da ne bude pretvrda, pa pola pavlake dodati u fil.
Obruč je 24 cm.Stavite foliju ili kesu po dnu i ivicama.Piskote umačite u mleko i redjajte po dnu.Istresite trećinu fila pa preko njega stavite pola malina i premažite sa pola preostale slatke pavlake.Na slatku pavlaku opet redjajte umočenu piskotu trećinu fila, maline pa ostatak slatke pavlake.Preko opet red umočene piskote u mleko i stavite u friz nekoliko sati.
Okrenite tortu na tacnu 2 puta ili izvadite iz obruča pa skinite foliju.Ostatkom fila premažite celu tortu i dekorišite po želji Do služenja držite u frižideru.
Brzo i lako za pravljenje
Dok razmutite pudinge, šećer i malo hladnog mleka ostatak mleka staviti da provri, pa kad provri zakuvati i mešati dok se ne zgusne.Skloniti sa vatre da se ohladi.Kada se ohladio puding ulupati margarin sa šećerom u prahu pa im dodati ohladjen puding i izmiksirati.
Umutiti slatku pavlaku, pazite da ne bude pretvrda, pa pola pavlake dodati u fil.
Obruč je 24 cm.Stavite foliju ili kesu po dnu i ivicama.Piskote umačite u mleko i redjajte po dnu.Istresite trećinu fila pa preko njega stavite pola malina i premažite sa pola preostale slatke pavlake.Na slatku pavlaku opet redjajte umočenu piskotu trećinu fila, maline pa ostatak slatke pavlake.Preko opet red umočene piskote u mleko i stavite u friz nekoliko sati.
Okrenite tortu na tacnu 2 puta ili izvadite iz obruča pa skinite foliju.Ostatkom fila premažite celu tortu i dekorišite po želji Do služenja držite u frižideru.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.