burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcija20

Torta sa piskotama i malinama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
20

Sastojci

Sastojci

1 ml Mleka

3 kesica C Puding sa ukusom vanilina

400 g Piskote

150 g C Šećer u prahu

500 ml Slatka pavlaka

250 g Margarin

4 kašika Šećer

400 g Maline

Torta sa piskotama i malinama

Brzo i lako za pravljenje

Koraci pripreme

Priprema

Dok razmutite pudinge, šećer i malo hladnog mleka ostatak mleka staviti da provri, pa kad provri zakuvati i mešati dok se ne zgusne.Skloniti sa vatre da se ohladi.Kada se ohladio puding ulupati margarin sa šećerom u prahu pa im dodati ohladjen puding i izmiksirati.

Umutiti slatku pavlaku, pazite da ne bude pretvrda, pa pola pavlake dodati u fil.
Obruč je 24 cm.Stavite foliju ili kesu po dnu i ivicama.Piskote umačite u mleko i redjajte po dnu.Istresite trećinu fila pa preko njega stavite pola malina i premažite sa pola preostale slatke pavlake.Na slatku pavlaku opet redjajte umočenu piskotu trećinu fila, maline pa ostatak slatke pavlake.Preko opet red umočene piskote u mleko i stavite u friz nekoliko sati.

Okrenite tortu na tacnu 2 puta ili izvadite iz obruča pa skinite foliju.Ostatkom fila premažite celu tortu i dekorišite po želji Do služenja držite u frižideru.

Naši proizvodi

Torta sa piskotama i malinama

Brzo i lako za pravljenje

Koraci pripreme

Priprema

Dok razmutite pudinge, šećer i malo hladnog mleka ostatak mleka staviti da provri, pa kad provri zakuvati i mešati dok se ne zgusne.Skloniti sa vatre da se ohladi.Kada se ohladio puding ulupati margarin sa šećerom u prahu pa im dodati ohladjen puding i izmiksirati.

Umutiti slatku pavlaku, pazite da ne bude pretvrda, pa pola pavlake dodati u fil.
Obruč je 24 cm.Stavite foliju ili kesu po dnu i ivicama.Piskote umačite u mleko i redjajte po dnu.Istresite trećinu fila pa preko njega stavite pola malina i premažite sa pola preostale slatke pavlake.Na slatku pavlaku opet redjajte umočenu piskotu trećinu fila, maline pa ostatak slatke pavlake.Preko opet red umočene piskote u mleko i stavite u friz nekoliko sati.

Okrenite tortu na tacnu 2 puta ili izvadite iz obruča pa skinite foliju.Ostatkom fila premažite celu tortu i dekorišite po želji Do služenja držite u frižideru.

Autor

Vanja
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i kolači"

Pošalji recept