burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija40

Torta sa malinama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
40

Sastojci

1 pakovanje Dr. Oetker Krem kora

Fil:

500 g C šlag krema sa ukusom slatke pavlake

300 ml hladne mineralne gazirane vode

360 ml kisele pavlake 20% m.m.

170 g C šećera u prahu

600 g malina (prethodno odmrznutii ocediti)

Torta sa malinama

Koraci pripreme

Priprema fila:
U odgovarajuću dublju posudu sipati 500 g C šlag krema i 300 ml hladne vode, mutiti mikserom minimalnom brzinom, a zatim nastavite mučenje maksimalnom brzinom oko 5 minuta.

U drugu posudu sipati 360 ml kisele pavlake i C šećer u prahu i pažljivo sjedinite. Dodati u umućen slag i sve lagano izmešati.

Filovanje:
Naizmenično filovati sledećim redosledom: kora - fil - maline.

Poslednju koru i celu tortu sa strane premazati filom.

Tortu ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Torta sa malinama

Koraci pripreme

Priprema fila:
U odgovarajuću dublju posudu sipati 500 g C šlag krema i 300 ml hladne vode, mutiti mikserom minimalnom brzinom, a zatim nastavite mučenje maksimalnom brzinom oko 5 minuta.

U drugu posudu sipati 360 ml kisele pavlake i C šećer u prahu i pažljivo sjedinite. Dodati u umućen slag i sve lagano izmešati.

Filovanje:
Naizmenično filovati sledećim redosledom: kora - fil - maline.

Poslednju koru i celu tortu sa strane premazati filom.

Tortu ukrasiti po želji.

Autor

Mirine_Zanimacije

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept