burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Torta sa malinama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

600 g malina

700 g kisele pavlake

250 g C šećera u prahu

300 g mlevenog keksa

500 g C šlaga

500 ml mleka

malo soka od maline

1 pakovanje gotovih kora

Torta sa malinama

Koraci pripreme

Pavlaku pomešati sa C šećerom u prahu, blagim pokretima da se šećer otopi, a da se pavlaka ne rastopi.

Zatim dodati mleveni keks i polako mešati dok se fil ne sjedini.

Šlag umutiti posebno sa 500 ml hladnog mleka (može i kisela voda).

Filovanje:
Kora se može natopiti sokom od malina (ili nekim drugim sokom, u zavisnosti koje voće stavljate), mlekom ili čokoladnim mlekom.

Preko kore ide 1/3 fila od pavlake i keksa. Zatim red malina ili nekog drugog voća. I na kraju C šlag.

Postupak ponoviti još dva puta.

Tortu možete ukrasiti malinama, čokoladnim dugmićima ili po želji.

Naši proizvodi

Torta sa malinama

Koraci pripreme

Pavlaku pomešati sa C šećerom u prahu, blagim pokretima da se šećer otopi, a da se pavlaka ne rastopi.

Zatim dodati mleveni keks i polako mešati dok se fil ne sjedini.

Šlag umutiti posebno sa 500 ml hladnog mleka (može i kisela voda).

Filovanje:
Kora se može natopiti sokom od malina (ili nekim drugim sokom, u zavisnosti koje voće stavljate), mlekom ili čokoladnim mlekom.

Preko kore ide 1/3 fila od pavlake i keksa. Zatim red malina ili nekog drugog voća. I na kraju C šlag.

Postupak ponoviti još dva puta.

Tortu možete ukrasiti malinama, čokoladnim dugmićima ili po želji.

Autor

Mimina kuhinjica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept