burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30 parčeta

Torta pahuljica

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30 parčeta

Sastojci

Kora:

4 belanca

4 kašike kristal šećera

100 g C kokosovog brašna

1 kašika brašna

Fil:

12 žumanca

12 kašika šećera

2 kesice C vanilin šećera

300 g čokolade za kuvanje

1 margarin

250 g C šećera u prahu

3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade

Torta pahuljica

Koraci pripreme

Kora:
Umutite 4 belanca sa četiri kašike kristal šećera u čvrst sneg, pa dodajte 100 g C kokosovog brašna i 1 kašiku brašna. Ispeći 3 ovakve kore.

Fil:
Skuvati na pari 12 žumanca sa 12 kašika šećera i 2 kesice C vanilin šećera. Kada su žumanca kuvana dodajte 300 g čokolade za kuvanje.

Posebno umutiti 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Kada se fil od žumanaca ohladi, spojite sa margarinom i dobro umutite mikserom.

Fil se podeli na tri dela i filujte tortu. Odozgo staviti 3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade.

Naši proizvodi

Torta pahuljica

Koraci pripreme

Kora:
Umutite 4 belanca sa četiri kašike kristal šećera u čvrst sneg, pa dodajte 100 g C kokosovog brašna i 1 kašiku brašna. Ispeći 3 ovakve kore.

Fil:
Skuvati na pari 12 žumanca sa 12 kašika šećera i 2 kesice C vanilin šećera. Kada su žumanca kuvana dodajte 300 g čokolade za kuvanje.

Posebno umutiti 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Kada se fil od žumanaca ohladi, spojite sa margarinom i dobro umutite mikserom.

Fil se podeli na tri dela i filujte tortu. Odozgo staviti 3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept