0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
30 parčeta
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30 parčeta
4 belanca
4 kašike kristal šećera
100 g C kokosovog brašna
1 kašika brašna
12 žumanca
12 kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
300 g čokolade za kuvanje
1 margarin
250 g C šećera u prahu
3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade
Kora:
Umutite 4 belanca sa četiri kašike kristal šećera u čvrst sneg, pa dodajte 100 g C kokosovog brašna i 1 kašiku brašna. Ispeći 3 ovakve kore.
Fil:
Skuvati na pari 12 žumanca sa 12 kašika šećera i 2 kesice C vanilin šećera. Kada su žumanca kuvana dodajte 300 g čokolade za kuvanje.
Posebno umutiti 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Kada se fil od žumanaca ohladi, spojite sa margarinom i dobro umutite mikserom.
Fil se podeli na tri dela i filujte tortu. Odozgo staviti 3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade.
Kora:
Umutite 4 belanca sa četiri kašike kristal šećera u čvrst sneg, pa dodajte 100 g C kokosovog brašna i 1 kašiku brašna. Ispeći 3 ovakve kore.
Fil:
Skuvati na pari 12 žumanca sa 12 kašika šećera i 2 kesice C vanilin šećera. Kada su žumanca kuvana dodajte 300 g čokolade za kuvanje.
Posebno umutiti 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Kada se fil od žumanaca ohladi, spojite sa margarinom i dobro umutite mikserom.
Fil se podeli na tri dela i filujte tortu. Odozgo staviti 3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.