burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Švarcvald torta sa višnjama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Kora:

10 jaja

10 kašika šećera

6 kašika čokolade u prahu

6 kašika mlake vode

2 C praška za pecivo

10 kašika brašna

Fil:

1,2 kg višanja

600 ml soka od višanja

18 kašika šećera

120 g C čvrstina

100 g C šećera u prahu

100-150 g C šlaga sa ukusom slatke pavlake

150 g za premazivanje gotove torte

Švarcvald torta sa višnjama

Koraci pripreme

Višnje pomešati sa 400 ml soka i šećerom da prokuvaju.

Zatim dodati C čvrstin rastvoren u 200 ml soka i skuvati kao puding.

Ispeći 2 kore od po 5 jaja, pa koru podeliti na dva dela.

Šlag umutiti sa mlekom ili vodom (po želji) sa C šećerom u prahu.

Filovanje: kora, fil sa višnjama, C šlag, kora, fil.

Tortu premazati C šlagom.

Naši proizvodi

Švarcvald torta sa višnjama

Koraci pripreme

Višnje pomešati sa 400 ml soka i šećerom da prokuvaju.

Zatim dodati C čvrstin rastvoren u 200 ml soka i skuvati kao puding.

Ispeći 2 kore od po 5 jaja, pa koru podeliti na dva dela.

Šlag umutiti sa mlekom ili vodom (po želji) sa C šećerom u prahu.

Filovanje: kora, fil sa višnjama, C šlag, kora, fil.

Tortu premazati C šlagom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept