0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
6 belanaca
24 kašike šećera
400 g čokolade
50 g maslaca
300 g mlevenog keksa
100 g C šećer u prahu
300 g kisele pavlake
100 ml soka od pomorandže
400 g voće (ja sam koristila šunske jagode,malina,višnja,ribizle)
6 žumanaca
12 kašika šećera
150 g margarina
400 g C Šlag krem sa ukusom vanile
Umutiti belanca i šećer.
Kada se dobro umuti dodati kašiku sirćeta.
Zatim sušiti koru 3h na 100 C.
Preko kore staviti glazuru od čokolade.
Izmešati keks, pavlaku i C šećer u prahu.
Rasporediti preko glazure, zatim poređati voće.
Skuvati na pari žumanca i šećer.
U hladno dodati ubutan margarin, to staviti preko voća.
Umutiti C krem šlag i dekorisati po želji.
Umutiti belanca i šećer.
Kada se dobro umuti dodati kašiku sirćeta.
Zatim sušiti koru 3h na 100 C.
Preko kore staviti glazuru od čokolade.
Izmešati keks, pavlaku i C šećer u prahu.
Rasporediti preko glazure, zatim poređati voće.
Skuvati na pari žumanca i šećer.
U hladno dodati ubutan margarin, to staviti preko voća.
Umutiti C krem šlag i dekorisati po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.