burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Spring Heaven

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

4 velika (dupla) pakovanja piškota

1/2 kg malina

1 kg banana

1 kg kisele pavlake

400 g C šećera u prahu

3 C vanilin šećera

2 C šlag krema sa ukusom slatke pavlake

malo tople vode sa rumom za umakanje piškota

listići nane za dekoraciju

Spring Heaven

Koraci pripreme

Izmešati kiselu pavlaku sa šećeromu prahu i vanilin šećerom ručno, ne mikserom i ostaviti u frižider da se malo stegne.

Umutiti šlag krem posebno i isto ostaviti da se stegne. Iseći banane na kolutove.

Piškote umakati u toplu vodu sa rumom, ali ih brzo izvlačiti da se ne omekšaju previše.

Ređati ih u posudu po želji (ja koristim obrnuto zvono od torte). Na svaki sloj piškota namažite sloj pavlake i šećera, pobacati po tome banane i maline, pa onda ponoviti postupak.

Kad se završi ređanje poslednji sloj treba da su piškote.

Staviti u frižider da se malo stegne, zatim ukrasiti umućenim šlag kremom sa ukusom slatke pavlake, preostalim malinama i listićima nane.

Naši proizvodi

Spring Heaven

Koraci pripreme

Izmešati kiselu pavlaku sa šećeromu prahu i vanilin šećerom ručno, ne mikserom i ostaviti u frižider da se malo stegne.

Umutiti šlag krem posebno i isto ostaviti da se stegne. Iseći banane na kolutove.

Piškote umakati u toplu vodu sa rumom, ali ih brzo izvlačiti da se ne omekšaju previše.

Ređati ih u posudu po želji (ja koristim obrnuto zvono od torte). Na svaki sloj piškota namažite sloj pavlake i šećera, pobacati po tome banane i maline, pa onda ponoviti postupak.

Kad se završi ređanje poslednji sloj treba da su piškote.

Staviti u frižider da se malo stegne, zatim ukrasiti umućenim šlag kremom sa ukusom slatke pavlake, preostalim malinama i listićima nane.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept