0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
12 belanaca
200 g C kokosa
200 g šećera
6 kašika vode
800 ml mleka
8 žumanaca
50 g šećera
2 C pudinga od vanile
20 g C čvrstina
100 g bele čokolade
250 g margarina
100 g C šećera u prahu
300 g C šlag krema
300 ml mleka
500 g krem sira
Umutite penasto belanca, pa zatim dodajte šećer, vodu i na kraju C kokosovo brašno.
Koru pecite u kalupu koji ste premazali uljem te posuli brašnom. Ponovite postupak dva puta.
Za fil umutite penasto žumanca, šećer, C puding od vanile, C čvrstin i dodajte u mleko i skuvajte.
U topao fil dodajte čokoladu i promešajte dok se ne otopi i ujednači sa filom.
Ostavite fil da se ohladi pa dodajte margarin i dobro umutite mikserom.
Umutite C šlag sa mlekom i dodati mu krem sir.
Filovati kora, žuti fil, beli fil.
Umutite penasto belanca, pa zatim dodajte šećer, vodu i na kraju C kokosovo brašno.
Koru pecite u kalupu koji ste premazali uljem te posuli brašnom. Ponovite postupak dva puta.
Za fil umutite penasto žumanca, šećer, C puding od vanile, C čvrstin i dodajte u mleko i skuvajte.
U topao fil dodajte čokoladu i promešajte dok se ne otopi i ujednači sa filom.
Ostavite fil da se ohladi pa dodajte margarin i dobro umutite mikserom.
Umutite C šlag sa mlekom i dodati mu krem sir.
Filovati kora, žuti fil, beli fil.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.