burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripremeLako se priprema

Radina torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

Za fil:

500 g keksa

100 g margarina za kolače

100 g C šećera u prahu

100 g C kokosovog brašna

50 ml kupovnog soka od narandže

100 g C pšeničnog griza

200 g smrznutih višanja

1 C puding od vanile

3 kašike pavlake

100 g čokolade za kuvanje

100 g keksa po izboru za ukrašavanje

100 g bombona po izboru za ukrašavanje

Radina torta

Koraci pripreme

Pomešati:
500 g mlevenog keksa, 100 g margarina za kolače, 100 g C šećera u prahu, 50 ml soka od narandže.

Skuvani griz na vodi (nezaslađen) dodati. Potom izmešati sve sastojke i podeliti fil na 2 dela. (1.fil i 2.fil)

1.fil se dodaje još 3 kašike pavlake.

2.fil se dodaje još čokolada za kuvanje.

3.fil skuva se C puding od vanile sa 3 kašike šećera i doda još C kokosovo brašno.

U kalup izliti 1.fil, 2.fil, potom posuti smrznutim višnjama i 3.fil. Ostaviti u frižideru da odstoji 5 h, potom dekorisati sa čokoladnim i običnim keksom i posuti bombonicama.

Uvezati traku. I vaša torta je gotova.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Radina torta

Koraci pripreme

Pomešati:
500 g mlevenog keksa, 100 g margarina za kolače, 100 g C šećera u prahu, 50 ml soka od narandže.

Skuvani griz na vodi (nezaslađen) dodati. Potom izmešati sve sastojke i podeliti fil na 2 dela. (1.fil i 2.fil)

1.fil se dodaje još 3 kašike pavlake.

2.fil se dodaje još čokolada za kuvanje.

3.fil skuva se C puding od vanile sa 3 kašike šećera i doda još C kokosovo brašno.

U kalup izliti 1.fil, 2.fil, potom posuti smrznutim višnjama i 3.fil. Ostaviti u frižideru da odstoji 5 h, potom dekorisati sa čokoladnim i običnim keksom i posuti bombonicama.

Uvezati traku. I vaša torta je gotova.

Autor

Radmila

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept