burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 20-tak komada

Posna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 20-tak komada

Sastojci

Kora:

300 g mlevenog posnog keksa

100 g posne čokolade

1 čaša soka od narandže

1/2 posnog margarina

150 g C šećera u prahu

Za fil:

2 C pudinga sa vanilinom

1/2 l vode

18 kašika šećera

1/2 posnog margarina

voće po želji

2 fil:

100 g posnog C šlaga

100 g posne čokolade

Za premaz:

200 g posnog C šlaga

Posna torta

Koraci pripreme

Otopiti čokoladu sa margarinom, dodati šećer, keks i sok od narandže i dobro izmešati. Na tacnu lepo razvući.

Preko nje ide prvi fil koji se pravi tako što se skuva C puding od vanile izmešan sa šećerom i zakuva u vodu.

Kada se ohladi doda se margarin. Preko ovog fila ide voće po želji.

Preko voća ide drugi fil od umućenog C šlaga kome se doda otopljena čokolada.

Preko drugog fila ide umućen C šlag. Ohladiti tortu i služiti.

Naši proizvodi

Posna torta

Koraci pripreme

Otopiti čokoladu sa margarinom, dodati šećer, keks i sok od narandže i dobro izmešati. Na tacnu lepo razvući.

Preko nje ide prvi fil koji se pravi tako što se skuva C puding od vanile izmešan sa šećerom i zakuva u vodu.

Kada se ohladi doda se margarin. Preko ovog fila ide voće po želji.

Preko voća ide drugi fil od umućenog C šlaga kome se doda otopljena čokolada.

Preko drugog fila ide umućen C šlag. Ohladiti tortu i služiti.

Autor

Klara

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept