burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20-25 parčadi

Posna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20-25 parčadi

Sastojci

Kora:

300 g mlevenog posnog keksa

100 g posne čokolade

1 čaša soka od narandže

1/2 posnog margarina

150 g C šećera u prahu

1. Fil:

2 C pudinga od vanile

1/2 l vode

18 kašika šećera

1/2 posnog margarina

300 g voća po želji

2. Fil:

100 g posnog C šlaga

100 g posne čokolade

Premaz:

200 g C posnog šlaga

Posna torta

Koraci pripreme

Za koru sve sastojke sjediniti i formirati tortu.

Preko nje staviti 1. fil koji smo napravili tako što smo skuvali C puding sa dodatkom šećera i zakuvali u 1/2 l vode.

Kada se ohladi puding doda se 1/2 izrađenog margarina.

Kada tim filom namažemo tortu ide voće, pa 2. fil koji pravimo od 100 g ulupanog šlaga i dodati mu 100 g otopljene čokolade.

Preko ovog fila ide odozgore 200 g ulupanog šlaga.

Naši proizvodi

Posna torta

Koraci pripreme

Za koru sve sastojke sjediniti i formirati tortu.

Preko nje staviti 1. fil koji smo napravili tako što smo skuvali C puding sa dodatkom šećera i zakuvali u 1/2 l vode.

Kada se ohladi puding doda se 1/2 izrađenog margarina.

Kada tim filom namažemo tortu ide voće, pa 2. fil koji pravimo od 100 g ulupanog šlaga i dodati mu 100 g otopljene čokolade.

Preko ovog fila ide odozgore 200 g ulupanog šlaga.

Autor

Klara

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept