0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g posnog četvrtastog keksa
oko 2 dl Fanta soka za namakanje keksa
3 kesice C pudinga od vanile
1 l fanta soka od pomorandže
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
2 banane
3 kivija
150 g posne čokolade
3 kašike ulja
Izmešati 3 kesice C pudinga od vanile u glatku smesu sa malo soka od pomorandže oduzetog od 1l.
Ostatak soka staviti da provri i zakuvati puding. Skuvan puding prekriti folijom da se ne stvara korica i ostaviti da se skroz ohladi.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i onda uz mućenje mikserom dodavati kašiku po kašiku ohlađenog pudinga.
Ređati: keks namočen u fanta sok, polovinu fila, banane narezane na tanke kolutiće, keks, ostatak fila, kivi narezan na kolutiće i keks namočen u sok odozgo.
Preliti glazurom od čokolade koju ćete pripremiti tako što ćete na laganoj vatri otopiti nalomljenu čokoladu pomešanu sa uljem.
Izmešati 3 kesice C pudinga od vanile u glatku smesu sa malo soka od pomorandže oduzetog od 1l.
Ostatak soka staviti da provri i zakuvati puding. Skuvan puding prekriti folijom da se ne stvara korica i ostaviti da se skroz ohladi.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i onda uz mućenje mikserom dodavati kašiku po kašiku ohlađenog pudinga.
Ređati: keks namočen u fanta sok, polovinu fila, banane narezane na tanke kolutiće, keks, ostatak fila, kivi narezan na kolutiće i keks namočen u sok odozgo.
Preliti glazurom od čokolade koju ćete pripremiti tako što ćete na laganoj vatri otopiti nalomljenu čokoladu pomešanu sa uljem.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.