burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 l mleka

250 g margarina

200 g C šećera u prahu

120 g C puding vanila

150 g mlevenog keksa

150 g C kokosa

150 g oraha

C šlag

Pesak torta

Koraci pripreme

U 350 ml mleka umuti 120 g C vanilin puding, 550 ml mleka staviti da provri kada provri sipati razmućen puding i skuvati ga.

Kada se zgusne prebaciti u činiju i pokriti sa možete i sa kesom ako nemate providnu foliju i ostaviti da se ohladi.

Dok se hladi u međuvremenu izmiksajte 250 g margarina polako dodajući 200 g C šećera u prahu u to polako dodajte i miksajte ohlađenu puding smesu umućenu podelite na tri jednaka dela.

Dno kalupa pospite malo kokosom, u prvi deo dodajte 150 g mlevenog keksa promešajte ga lagano, onda ga stavite u kalup i oblikujte.

U drugi deo stavite 150 g C kokosa isto promešajte i stavite ga preko fila od keksa.

U treći deo stavite 150 g mlevenih orasa isto promešajte i stavite ga preko fila od kokosa tortu.

Ostavite u frižider najbolje da prenoći, odozgo stavite šlag i možete ako želite da naribate preko šlaga malo čokolade.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Pesak torta

Koraci pripreme

U 350 ml mleka umuti 120 g C vanilin puding, 550 ml mleka staviti da provri kada provri sipati razmućen puding i skuvati ga.

Kada se zgusne prebaciti u činiju i pokriti sa možete i sa kesom ako nemate providnu foliju i ostaviti da se ohladi.

Dok se hladi u međuvremenu izmiksajte 250 g margarina polako dodajući 200 g C šećera u prahu u to polako dodajte i miksajte ohlađenu puding smesu umućenu podelite na tri jednaka dela.

Dno kalupa pospite malo kokosom, u prvi deo dodajte 150 g mlevenog keksa promešajte ga lagano, onda ga stavite u kalup i oblikujte.

U drugi deo stavite 150 g C kokosa isto promešajte i stavite ga preko fila od keksa.

U treći deo stavite 150 g mlevenih orasa isto promešajte i stavite ga preko fila od kokosa tortu.

Ostavite u frižider najbolje da prenoći, odozgo stavite šlag i možete ako želite da naribate preko šlaga malo čokolade.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept