burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16

Sastojci

1200 ml mleka

4 C pudinga od vanile

150 g šećera

120 g C šećera u prahu

200 g maslaca

300 g mlevene plazme

200 g C kokosa

150 g mlevenih oraha

Za preliv:

150 g mlečne čokolade

150 ml slatke pavlake

Pesak torta

Koraci pripreme

800 ml mleka staviti da provri, u ostatak izmešati 4 C pudinga i 150 g šećera, sipati u provrelo mleko i mešati na tihoj vatri, kada se skuva pokriti folijom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti maslac sa C šećerom u prahu i izmešati sa ohlađenim pudingom, zatim ga podeliti na 3 dela.

U jedan deo dodajemo plazmu, u drugi C kokos, u treći orahe.

U okrugli kalup 28 cm sipati prvo deo sa plazmom, zatim sa kokosom, i onda sa orasima.

Otopiti čokoladu sa slatkom pavlakom i preliti preko.

Naši proizvodi

Pesak torta

Koraci pripreme

800 ml mleka staviti da provri, u ostatak izmešati 4 C pudinga i 150 g šećera, sipati u provrelo mleko i mešati na tihoj vatri, kada se skuva pokriti folijom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti maslac sa C šećerom u prahu i izmešati sa ohlađenim pudingom, zatim ga podeliti na 3 dela.

U jedan deo dodajemo plazmu, u drugi C kokos, u treći orahe.

U okrugli kalup 28 cm sipati prvo deo sa plazmom, zatim sa kokosom, i onda sa orasima.

Otopiti čokoladu sa slatkom pavlakom i preliti preko.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept