0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
25-30
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
25-30
10 jaja
280 g šećera
1 kašika supena jabukovog sirćeta za koru
5 C pudinga vanila
1 l mleka
500 g margarina
10 žumanca
250 g C šećera u prahu
200 g mlevenog keksa
10 krem bananica
200 g žele bombona
300 g C šlag krema
Umutiti belanca penasto i dodati šećer, sirće i susiti koricu 1,5h-2h na 100 C.
Pleh obložiti pek papirom. U litru mleka skuvati C puding ostaviti da se hladi, zatim dodati margarin.
Žumanca umutiti sa C prah šećerom i skuvati na pari kad se ohladi spojiti oba fila i podeliti na dva jednaka dela.
U prvi deo dodati mleveni keks, a u drugi seckane krem banane i žele bombone.
Filovati: kora, krem sa mlevenim keksom, krem sa bananicama i C šlag.
Umutiti belanca penasto i dodati šećer, sirće i susiti koricu 1,5h-2h na 100 C.
Pleh obložiti pek papirom. U litru mleka skuvati C puding ostaviti da se hladi, zatim dodati margarin.
Žumanca umutiti sa C prah šećerom i skuvati na pari kad se ohladi spojiti oba fila i podeliti na dva jednaka dela.
U prvi deo dodati mleveni keks, a u drugi seckane krem banane i žele bombone.
Filovati: kora, krem sa mlevenim keksom, krem sa bananicama i C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.