burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija40

Moja samosmišljena C torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
40

Sastojci

1 pakovanje gotovih kora

4 C šlag krema

2 C pudinga vanila

2 C pudinga čokolada

2 C pudinga karamela

3 C vanilin šećera

6 kašika šećera

1,5 l mleka

500 ml kisele vode

2 margarina

1 kesica C šećera u prahu

6 kašika C kokosa

6 kašika mlevenog keksa

dodaci za ukrašavanje

Moja samosmišljena C torta

Koraci pripreme

C pudinge skuvati sa mlekom, po 2 kašike šećra i po 1 C vanilin šećerom.

Kada se ohlade posebno izmiksirati margarin zajedno sa C šećerom u prah,u a onda prepoloviti na 3 dela.

U svaki puding staviti i izmiksirati.

U filu sa C pudingom od vanile dodati 6 kašika C kokosa.

U C puding od čokolade 6 kašika mlevenog keksa, a C puding sa karamelom ostaje prazan.

Ređanje:
Preko prve kora nabacamo kašikom malo mleka i premažemo C pudingom od čokolade, stavimo drugu koru, nabacamo mleka i premažemo pudingom od karamele.

Stavimo treću koru, nabacamo malo mleka i celu tortu premažemo pudingom od vanile.

Staviti na hladno dok izmutimo C šlag s kiselom vodom, a onda premažemo i ukrasimo celu tortu po želji.

Ja sam ukrasila čokoladnim bombonicama, C kakaom, pisala slova, crtala.

Naši proizvodi

Moja samosmišljena C torta

Koraci pripreme

C pudinge skuvati sa mlekom, po 2 kašike šećra i po 1 C vanilin šećerom.

Kada se ohlade posebno izmiksirati margarin zajedno sa C šećerom u prah,u a onda prepoloviti na 3 dela.

U svaki puding staviti i izmiksirati.

U filu sa C pudingom od vanile dodati 6 kašika C kokosa.

U C puding od čokolade 6 kašika mlevenog keksa, a C puding sa karamelom ostaje prazan.

Ređanje:
Preko prve kora nabacamo kašikom malo mleka i premažemo C pudingom od čokolade, stavimo drugu koru, nabacamo mleka i premažemo pudingom od karamele.

Stavimo treću koru, nabacamo malo mleka i celu tortu premažemo pudingom od vanile.

Staviti na hladno dok izmutimo C šlag s kiselom vodom, a onda premažemo i ukrasimo celu tortu po želji.

Ja sam ukrasila čokoladnim bombonicama, C kakaom, pisala slova, crtala.

Autor

Snežana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept