0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
deset
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
deset
200 g čokoladnog korn fleksa
2 dl čokoladnog mleka
100 g C prah šećera za prvu koru
500 g krem sira nemasnog
2 C vanilin šećera
250 g C prah šećera
500 g voća po želji maline,kupine,breskve
4 kesice C krem šlaga
100 g čokolade za kuvanje
1 kašika ulja
1 pakovanje piškota
2 dl soka od maline ili jagode
Smlačiti čokoladno mleko i pomešati sa korn fleksom i prah C šećerom.
Utisnuti u kalup da kora bude debljine prsta. Izmesati sir sa C prah šećerom, dodati oceđeno iseckano voće i lagano izmešati.
Umutiti C šlag krem po uputstvu i sjediniti sa prethodnom smesom, podeliti na pola i premazati koru.
Piškote potapati u sok i ređati preko prvog fila, kada popunimo red staviti drugi deo fila i ostaviti par sati u frižideru.
Ohlađenu tortu izvaditi iz kalupa i preliti rastopljenom i prohladjenom čokoladom.
Smlačiti čokoladno mleko i pomešati sa korn fleksom i prah C šećerom.
Utisnuti u kalup da kora bude debljine prsta. Izmesati sir sa C prah šećerom, dodati oceđeno iseckano voće i lagano izmešati.
Umutiti C šlag krem po uputstvu i sjediniti sa prethodnom smesom, podeliti na pola i premazati koru.
Piškote potapati u sok i ređati preko prvog fila, kada popunimo red staviti drugi deo fila i ostaviti par sati u frižideru.
Ohlađenu tortu izvaditi iz kalupa i preliti rastopljenom i prohladjenom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.