burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcija12

Malina stracatela torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
12

Sastojci

Kora

300 g Mleveni plazma keks

100 g Istopljeni maslac

160 ml Mleko

2 kašika C Šećer u prahu

Fil

250 g ABC sir

6 kašika C Šećer u prahu

400 ml Slatka pavlaka

100 g Izrendana cokolada

150 g Maline

Ganaz

100 ml Slatka pavlaka

100 g Cokolada

Malina stracatela torta

Osvezavajuca, vocna, kremasta torta ❤️

Koraci pripreme

Priprema kore

Sjediniti keks, maslac, mleko, secer u prahu, i smesu utisnuti u kalup velicine 24 cm.

Priprema fila

Umutiti sir i secer u prahu, dodati slatku pavlaku, umutiti u cvrst slag. Slag podeliti na dva dela, u jedan umesati izrendanu cokoladu, a u drugi maline. Preko podloge od keksa, prvo staviti fil od cokolade, pa fil od malina.

Priprema ganaza

Staviti slatku pavlaku da se zagreje do vrenja, dodati cokoladu, mesati da se istopi, preliti preko fila od maline, i staviti u frizider da se dobro ohladi.

Naši proizvodi

Malina stracatela torta

Osvezavajuca, vocna, kremasta torta ❤️

Koraci pripreme

Priprema kore

Sjediniti keks, maslac, mleko, secer u prahu, i smesu utisnuti u kalup velicine 24 cm.

Priprema fila

Umutiti sir i secer u prahu, dodati slatku pavlaku, umutiti u cvrst slag. Slag podeliti na dva dela, u jedan umesati izrendanu cokoladu, a u drugi maline. Preko podloge od keksa, prvo staviti fil od cokolade, pa fil od malina.

Priprema ganaza

Staviti slatku pavlaku da se zagreje do vrenja, dodati cokoladu, mesati da se istopi, preliti preko fila od maline, i staviti u frizider da se dobro ohladi.

Autor

Ljiljana Mitrovic
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept