burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-tak parčića

Letnje osveženje

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-tak parčića

Sastojci

1 pakovanje belih kora

500 ml mleka

500 g C šlag krema od vanile ili sa ukusom slatke pavlake

1 kantica kisele pavlake od 700 g

300 g mlevenog keksa

200-250 g C šećera u prahu

jagode - količina po želji

Letnje osveženje

Koraci pripreme

Svaku belu koru natopiti toplim mlekom (podeliti 500 ml na 3 kore).

1. fil:
Umutiti ručno pavlaku iz kantice, dodati 200-250 g C sećera u prahu (ko voli slađe, može cela kesa od 250 g) i na kraju dodati mleveni keks 300 g. Ostaviti u frižider na kratko.

2.fil:
Umutiti C šlag sa ukusom vanile ili slatke pavlake 500 g, sa mlekom ili kiselom vodom (količina mleka napisana je na poleđini kese).

Postupak:
Na natopljene koru mazati 1.fil (podeliti na 3 dela), zatim šlag, koji takođe treba podeliti na 3 dela, a onda ređati jagode, isecene na polovine ili četvrtine.

Preko jagoda namazati tanak sloj šlaga, a zatim staviti sledeću koru. Postupak ponoviti 3x.

Tortu ukrasiti šlagom i jagodama.

Naši proizvodi

Letnje osveženje

Koraci pripreme

Svaku belu koru natopiti toplim mlekom (podeliti 500 ml na 3 kore).

1. fil:
Umutiti ručno pavlaku iz kantice, dodati 200-250 g C sećera u prahu (ko voli slađe, može cela kesa od 250 g) i na kraju dodati mleveni keks 300 g. Ostaviti u frižider na kratko.

2.fil:
Umutiti C šlag sa ukusom vanile ili slatke pavlake 500 g, sa mlekom ili kiselom vodom (količina mleka napisana je na poleđini kese).

Postupak:
Na natopljene koru mazati 1.fil (podeliti na 3 dela), zatim šlag, koji takođe treba podeliti na 3 dela, a onda ređati jagode, isecene na polovine ili četvrtine.

Preko jagoda namazati tanak sloj šlaga, a zatim staviti sledeću koru. Postupak ponoviti 3x.

Tortu ukrasiti šlagom i jagodama.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept