burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16 - 20

Letnja voćna torta - Čizkejk

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16 - 20

Sastojci

Kora:

300 g mlevenog keksa

5 kašika mleka

180 g margarina

Beli fil:

450 g krem sira

1 kesica krem fiksa

1 C vanilin šećer

1 kesica C želatina

50 ml vode

500 ml slatke pavlake

250 g C šećera u prahu

Voćni fil:

450 g crvenog voća (maline, a može i šumsko voće)

100 ml vode

1 kesica C želatina

50 ml vode

4 kašike šećera

Letnja voćna torta - Čizkejk

Koraci pripreme

Umešati otopljeni margarin, mleveni keks i mleko, a onda sipati smesu u kalup (od 26 ili 29 cm) i napraviti koru tako što smesu pritiskamo čašom.

Umutiti pavlaku i C šećer u prahu, a posebno umutiti krem sir i C vanilin šećer, potom sjediniti, dodati krem fiks i otopljen C želatin u vodi.

Mutiti dobro i sipati preko kore od mlevenog keksa.

Voćni fil:
Skuvati voće, vodu i šećer i ostaviti da se ohladi. Potom dodati otopljen C želatin u vodi i sipati preko belog fila.

Ostaviti preko noći u frižideru.

Naši proizvodi

Letnja voćna torta - Čizkejk

Koraci pripreme

Umešati otopljeni margarin, mleveni keks i mleko, a onda sipati smesu u kalup (od 26 ili 29 cm) i napraviti koru tako što smesu pritiskamo čašom.

Umutiti pavlaku i C šećer u prahu, a posebno umutiti krem sir i C vanilin šećer, potom sjediniti, dodati krem fiks i otopljen C želatin u vodi.

Mutiti dobro i sipati preko kore od mlevenog keksa.

Voćni fil:
Skuvati voće, vodu i šećer i ostaviti da se ohladi. Potom dodati otopljen C želatin u vodi i sipati preko belog fila.

Ostaviti preko noći u frižideru.

Autor

Milena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept