burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Letnja tooortaa

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

500 ml slatke pavlake

1 kesica C želatina

400 g kisele pavlake

200 g C šećera u prahu

150 g keksa

120 g mlevenog keksa

razno voće po želji

(jagoda, borovnica, malina, višnja)

Letnja tooortaa

Koraci pripreme

Umutiti kiselu pavlaku sa 200 g C šećera u prahu, ostaviti želatin C u vodi da nabubri, pa ga istopiti na tihoj temperaturi i sastaviti sa kiselom pavlakom i šećerom.

Umutiti slatku pavlaku, pa pomešati sa smesom kiselom pavlakom, podeliti na dva dela.

U jedan deo staviti mleveni keks, a u drugi deo voće.

Natopiti keks pa poređati u kalup.

Staviti deo sa mlevenim keksom, a zatim sa voćem i ukrasti C šlagom.

Naši proizvodi

Letnja tooortaa

Koraci pripreme

Umutiti kiselu pavlaku sa 200 g C šećera u prahu, ostaviti želatin C u vodi da nabubri, pa ga istopiti na tihoj temperaturi i sastaviti sa kiselom pavlakom i šećerom.

Umutiti slatku pavlaku, pa pomešati sa smesom kiselom pavlakom, podeliti na dva dela.

U jedan deo staviti mleveni keks, a u drugi deo voće.

Natopiti keks pa poređati u kalup.

Staviti deo sa mlevenim keksom, a zatim sa voćem i ukrasti C šlagom.

Autor

Snežana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept