0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Zahteva određeno umeće
10 parčića
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
10 parčića
220 g piškota
250 g kisela pavlaka
250 ml slatke pavlake
250 g očišćenih višanja
250 g malina
70 g C Šećera u prahu
180 g C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake
300 g mleka
200 ml mleka
4 kašike višnjevače (ili ruma)
Umutiti slatku pavlaku, pa dodati C šećer u prahu.
U umućenu pavlaku staviti kiselu pavlaku i špatulom lagano promešati.
Filovanje:
Red piškota potapiti u mleko i višnjevaču, zatim fil preko koga idu višnje i ponovo fil. Dodati i drugi red piškota, zatim fil preko koga idu maline i ponovo fil.
Umutiti C šlag sa mlekom i dekorisati tortu.
Umutiti slatku pavlaku, pa dodati C šećer u prahu.
U umućenu pavlaku staviti kiselu pavlaku i špatulom lagano promešati.
Filovanje:
Red piškota potapiti u mleko i višnjevaču, zatim fil preko koga idu višnje i ponovo fil. Dodati i drugi red piškota, zatim fil preko koga idu maline i ponovo fil.
Umutiti C šlag sa mlekom i dekorisati tortu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.