burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija30

Kremasta torta sa jagodama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
30

Sastojci

3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake

500 g C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake

150 g C Šećera u prahu

7 kašika kristal šećera

1 pakovanje rozen kora

1 l mleka

1 margarin

1 čaša kisele pavlake

500 ml kisele vode

100 g bele čokolade

800 g svežih jagoda

Kremasta torta sa jagodama

Koraci pripreme

U 1 litri mleka, skuvati 3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake i 7 kašika kristal šećera. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i C Šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 grama C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake sa 300 ml kisele vode.

U umućen margarin, postepeno dodavati ohlađen C Puding. Zatim dodati umućen C Šlag krem, i mešati varjačom.

Dodati kiselu pavlaku i iseckanu belu čokoladu. Jagode iseckati na kolutiće.

Filovati sledećim redom: kora - fil - jagode; kora - fil - jagode...

Poslednju koru ukrasiti sa umućenih 200 g C Šlag krema i 200 ml kisele vode.

Po želji, tortu ukrasite ostatkom jagoda.

Naši proizvodi

Kremasta torta sa jagodama

Koraci pripreme

U 1 litri mleka, skuvati 3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake i 7 kašika kristal šećera. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i C Šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 grama C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake sa 300 ml kisele vode.

U umućen margarin, postepeno dodavati ohlađen C Puding. Zatim dodati umućen C Šlag krem, i mešati varjačom.

Dodati kiselu pavlaku i iseckanu belu čokoladu. Jagode iseckati na kolutiće.

Filovati sledećim redom: kora - fil - jagode; kora - fil - jagode...

Poslednju koru ukrasiti sa umućenih 200 g C Šlag krema i 200 ml kisele vode.

Po želji, tortu ukrasite ostatkom jagoda.

Autor

Aleksandra

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept