burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20 parčeta

Kokos torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20 parčeta

Sastojci

Za kore:

10 belanaca

300 g šećera

1 kašika jakog sirćeta

2 kašike brašna

200 C g kokosovog brašna

Za fil:

10 žumanaca

200 g C šećera u prahu

150 ml mleka

1 kašika C čvrstina

250 g margarina

Za dekoraciju:

2 kesice C šlaga

Kokos torta

Koraci pripreme

Umutite čvrst sneg od belanaca i u njega sipajte kašiku po kašiku šećera. Zatim i sirće.

Lagano umešajte brašno i kokosovo brašno. Testo preručite u dobro podmazan pleh.

Pecite oko pola sata na 150 stepeni.

Za fil umutite žumanca i C šećer u prahu, sipajte mleko, C čvrstin i brašno, pa kuvajte na pari da dobijete gust krem.

Ohladite ga i sastavite sa penasto umućenim margarinom, pa tom smesom filovati kore.

Tortu ukrasiti C šlagom.

Naši proizvodi

Kokos torta

Koraci pripreme

Umutite čvrst sneg od belanaca i u njega sipajte kašiku po kašiku šećera. Zatim i sirće.

Lagano umešajte brašno i kokosovo brašno. Testo preručite u dobro podmazan pleh.

Pecite oko pola sata na 150 stepeni.

Za fil umutite žumanca i C šećer u prahu, sipajte mleko, C čvrstin i brašno, pa kuvajte na pari da dobijete gust krem.

Ohladite ga i sastavite sa penasto umućenim margarinom, pa tom smesom filovati kore.

Tortu ukrasiti C šlagom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept