0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g višanja
200 ml soka od višanja
4 supene kašike šećera
500 g keksa
500 g margarina
500 g C šećera u prahu
700 g kisele pavlake
200 g C šlaga
Očišćene višnje kuvati oko 10 minuta sa sokom od višanja i 4 kašike šećera.
Procediti višnje, a keks umakati u sok i poređati prvi deo na dnu pleha.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, pa dodati kiselu pavlaku i sve dobro izmešati.
Preko prvog reda keksa staviti deo fila i deo višanja i ponavljati postupak dok se ne potroši sav materijal. T
ortu završiti keksom i ukrasiti umućenim C šlagom.
Očišćene višnje kuvati oko 10 minuta sa sokom od višanja i 4 kašike šećera.
Procediti višnje, a keks umakati u sok i poređati prvi deo na dnu pleha.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, pa dodati kiselu pavlaku i sve dobro izmešati.
Preko prvog reda keksa staviti deo fila i deo višanja i ponavljati postupak dok se ne potroši sav materijal. T
ortu završiti keksom i ukrasiti umućenim C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.