0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
350 g mlevene plazme
100 g C šećera u prahu
150 ml soka on narandže
3 C pudinga od vanile
1 l mleka
3 kašike C čvrstina
200 g šećera
200 g margarina
250 g jaffa keksa
500 g kupina
1 C puding od maline
5 kašika šećera
100 ml vode
C krem šlag 200 g odozgo
Prvo se pripremi fil sa C pudingom od vanile zajedno sa C čvrstinom, ohladi se.
Zatim praviti podlogu od plazme, staviti u kalup, utapkati.
Zatim par kašika žutog fila da bi se zalepila jafa, čokoladni deo jafe da bude okrenut na dole, preko jafe voćni fil.
Voće kuvati 10 minuta i vruć fil preliti preko jafe, na skroz ohlađeno dodati ostatak žutog fila.
Prvo se pripremi fil sa C pudingom od vanile zajedno sa C čvrstinom, ohladi se.
Zatim praviti podlogu od plazme, staviti u kalup, utapkati.
Zatim par kašika žutog fila da bi se zalepila jafa, čokoladni deo jafe da bude okrenut na dole, preko jafe voćni fil.
Voće kuvati 10 minuta i vruć fil preliti preko jafe, na skroz ohlađeno dodati ostatak žutog fila.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.