0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
400 g jagoda
100 ml soka od pomorandže
30 g C šećera u prahu
200 g C šlaga
200 g krem sira
450 g piškota
Crveni fil:
Izmiksajte jagode, sok od pomoradže i 2 kašike C šećera u prahu u blenderu dok ne dobijete glatku smesu.
Beli fil:
Umutite sir i preostali C šećer u prahu. Smesi dodajte prethodno umućeni šlag.
Na okruglo postolje za torte ređajte red piškota potopljenih u sod pomorandže, red fila od sira (beli fil), pa red mikasnih jagoda (crveni fil).
Ponavljajte postupak dok ne potrošite materijal.
Tortu ukrasite C šlagom po želji.
Crveni fil:
Izmiksajte jagode, sok od pomoradže i 2 kašike C šećera u prahu u blenderu dok ne dobijete glatku smesu.
Beli fil:
Umutite sir i preostali C šećer u prahu. Smesi dodajte prethodno umućeni šlag.
Na okruglo postolje za torte ređajte red piškota potopljenih u sod pomorandže, red fila od sira (beli fil), pa red mikasnih jagoda (crveni fil).
Ponavljajte postupak dok ne potrošite materijal.
Tortu ukrasite C šlagom po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.