burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Italijanski tiramisu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

400 g jagoda

100 ml soka od pomorandže

30 g C šećera u prahu

200 g C šlaga

200 g krem sira

450 g piškota

Italijanski tiramisu

Koraci pripreme

Crveni fil:
Izmiksajte jagode, sok od pomoradže i 2 kašike C šećera u prahu u blenderu dok ne dobijete glatku smesu.

Beli fil:
Umutite sir i preostali C šećer u prahu. Smesi dodajte prethodno umućeni šlag.

Na okruglo postolje za torte ređajte red piškota potopljenih u sod pomorandže, red fila od sira (beli fil), pa red mikasnih jagoda (crveni fil).

Ponavljajte postupak dok ne potrošite materijal.

Tortu ukrasite C šlagom po želji.

Naši proizvodi

Italijanski tiramisu

Koraci pripreme

Crveni fil:
Izmiksajte jagode, sok od pomoradže i 2 kašike C šećera u prahu u blenderu dok ne dobijete glatku smesu.

Beli fil:
Umutite sir i preostali C šećer u prahu. Smesi dodajte prethodno umućeni šlag.

Na okruglo postolje za torte ređajte red piškota potopljenih u sod pomorandže, red fila od sira (beli fil), pa red mikasnih jagoda (crveni fil).

Ponavljajte postupak dok ne potrošite materijal.

Tortu ukrasite C šlagom po želji.

Autor

Jovana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept