0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
C šećer u prahu
300 g mlevenog keksa
50 g margarina
1 C puding od vanile
1 step sok od maline
(ili bilo koji gusti sok po želji)
100 g čokolade za kuvanje
C kokosovo brašno
100 g mleka (po potrebi za čokoladu)
Pola soka i C šećer u prahu pomešati sa plazmom dok se ne dobije kompaktna masa, rastanjiti je u okruglu tepsiju.
Drugu polovinu soka staviti na šporet dok ne provri, a u međuvremenu razmutiti puding u malo vode i sipati kad sok provri.
Skuvati puding pa ga preliti preko keksa. Ostaviti u frižideru da se stegne.
U međuvremenu rastopiti čokoladu i margarin, pa preliti preko ohlađene torte.
Vratiti u frižider i kada se stegne posuti C kokosom.
Pola soka i C šećer u prahu pomešati sa plazmom dok se ne dobije kompaktna masa, rastanjiti je u okruglu tepsiju.
Drugu polovinu soka staviti na šporet dok ne provri, a u međuvremenu razmutiti puding u malo vode i sipati kad sok provri.
Skuvati puding pa ga preliti preko keksa. Ostaviti u frižideru da se stegne.
U međuvremenu rastopiti čokoladu i margarin, pa preliti preko ohlađene torte.
Vratiti u frižider i kada se stegne posuti C kokosom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.