0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
12
150 g Badem
50 g Mleveni keks
70 g Margarin
50 ml Mleko
100 g Bela čokolada
50 ml Slatka pavlaka
3-4 komad Kajsija
150 g Bela čokolada
250 ml Slatka pavlaka
Vocna torta sa kajsijom i belom čokoladom. Toliko meko, ukusno i vocno.
Bademe i keks samleti i dodati secer u prahu. Postepeno dodavati omeksali margarin i mleko. Pemesati i sipati u okrugli kalup manjih dimezija. Oko 20 cm
Slatku pavlaku zagrejati i preliti preko bele cokolade. Smesu sipati na keks podlogu. Zatim na belu cokoladu slagati kajsije secene na kriske.
Slatku pavlaku umutiti sa dodatkom secera u prahu i vanil secerom. Posebno otopiti belu cokoladu i umesati u prethodnu smesu sa slatkom pavlaom. Kremu sipati preko naredjanih kajsija u kalup.
Ostaviti da se torta stegne. Ukrasiti po zelji.
Vocna torta sa kajsijom i belom čokoladom. Toliko meko, ukusno i vocno.
Bademe i keks samleti i dodati secer u prahu. Postepeno dodavati omeksali margarin i mleko. Pemesati i sipati u okrugli kalup manjih dimezija. Oko 20 cm
Slatku pavlaku zagrejati i preliti preko bele cokolade. Smesu sipati na keks podlogu. Zatim na belu cokoladu slagati kajsije secene na kriske.
Slatku pavlaku umutiti sa dodatkom secera u prahu i vanil secerom. Posebno otopiti belu cokoladu i umesati u prethodnu smesu sa slatkom pavlaom. Kremu sipati preko naredjanih kajsija u kalup.
Ostaviti da se torta stegne. Ukrasiti po zelji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.