burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-40

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-40

Sastojci

rozen kore

4 C pudinga slatka pavlaka

1 l mleka

12 kašika šećera

2 margarina sa ukusom pavlake

250 g C šećera u prahu

500 g C šlaga

750 g kisele vode

300 g crvenog voća po izboru

Beli anđeo

Koraci pripreme

Skuvati puding pa ohladiti uz povremeno mešanje.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, pa postepeno dodavati ohlađeni puding.

Lepo sjedinjen krem odložiti u frižider dok umutite šlag sa kiselom vodom.

Kada smo pripremili kremu i šlag možemo krenuti sa filovanjem.

Na tacnu smo stavili koricu, potom ide 7 supene kašike krema koji podjednako razvučemo.

Preko krema ide 7 kašike šlaga koji takođe razvučemo pa opet kora.

Preko pete korice nafilovane kremom i šlagom poređamo crveno voće po ukusu i nastavimo proces dok ne utrošimo svih 10 korica.

Tortu ukrasimo preostalim šlagom.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

Skuvati puding pa ohladiti uz povremeno mešanje.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, pa postepeno dodavati ohlađeni puding.

Lepo sjedinjen krem odložiti u frižider dok umutite šlag sa kiselom vodom.

Kada smo pripremili kremu i šlag možemo krenuti sa filovanjem.

Na tacnu smo stavili koricu, potom ide 7 supene kašike krema koji podjednako razvučemo.

Preko krema ide 7 kašike šlaga koji takođe razvučemo pa opet kora.

Preko pete korice nafilovane kremom i šlagom poređamo crveno voće po ukusu i nastavimo proces dok ne utrošimo svih 10 korica.

Tortu ukrasimo preostalim šlagom.

Autor

Lela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept