0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30-40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30-40
rozen kore
4 C pudinga slatka pavlaka
1 l mleka
12 kašika šećera
2 margarina sa ukusom pavlake
250 g C šećera u prahu
500 g C šlaga
750 g kisele vode
300 g crvenog voća po izboru
Skuvati puding pa ohladiti uz povremeno mešanje.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, pa postepeno dodavati ohlađeni puding.
Lepo sjedinjen krem odložiti u frižider dok umutite šlag sa kiselom vodom.
Kada smo pripremili kremu i šlag možemo krenuti sa filovanjem.
Na tacnu smo stavili koricu, potom ide 7 supene kašike krema koji podjednako razvučemo.
Preko krema ide 7 kašike šlaga koji takođe razvučemo pa opet kora.
Preko pete korice nafilovane kremom i šlagom poređamo crveno voće po ukusu i nastavimo proces dok ne utrošimo svih 10 korica.
Tortu ukrasimo preostalim šlagom.
Skuvati puding pa ohladiti uz povremeno mešanje.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, pa postepeno dodavati ohlađeni puding.
Lepo sjedinjen krem odložiti u frižider dok umutite šlag sa kiselom vodom.
Kada smo pripremili kremu i šlag možemo krenuti sa filovanjem.
Na tacnu smo stavili koricu, potom ide 7 supene kašike krema koji podjednako razvučemo.
Preko krema ide 7 kašike šlaga koji takođe razvučemo pa opet kora.
Preko pete korice nafilovane kremom i šlagom poređamo crveno voće po ukusu i nastavimo proces dok ne utrošimo svih 10 korica.
Tortu ukrasimo preostalim šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.