0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
4 tegle
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4 tegle
6 kg zelenog paradajza
3 kg šećera
6 C vanilin šećera
C vinobran
C konzervans
U dublji sud stavi se samleveni zeleni paradajz da se kuva.
Na pola kuvanja dodaje se šećer.
Kada se ukuva doda se 6 C vanilin šećera.
Pre stavljanja u tegle stavlja se 1 C konzervans i 1 C vinobran.
U dublji sud stavi se samleveni zeleni paradajz da se kuva.
Na pola kuvanja dodaje se šećer.
Kada se ukuva doda se 6 C vanilin šećera.
Pre stavljanja u tegle stavlja se 1 C konzervans i 1 C vinobran.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.