0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
40 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40 parčeta
1 kg brašna
4 jaja
parče kvasca
2 šolje mleka
1/2 šolje ulja
1 šolja šećera
2 C vanilin šećera
C šećer u prahu
100 g rogača
Kvasac, šećer i C vanilin šećer, mlako mleko, kvasac potopiti.
Kada kvasac krene dodati jaja, ulje i brašno.
Napraviti tri jufke ostaviti da ostoji pola sata.
Svaku jufku razklagijati posuti sa rogačem i malo ulja, zavisti u rolat poređati u pleh, premazati žumancetom.
Peći pola sata na 180 stepeni.
Pečenu iseći na okrugle paradi.
Posuti C šećerom u prahu.
Kvasac, šećer i C vanilin šećer, mlako mleko, kvasac potopiti.
Kada kvasac krene dodati jaja, ulje i brašno.
Napraviti tri jufke ostaviti da ostoji pola sata.
Svaku jufku razklagijati posuti sa rogačem i malo ulja, zavisti u rolat poređati u pleh, premazati žumancetom.
Peći pola sata na 180 stepeni.
Pečenu iseći na okrugle paradi.
Posuti C šećerom u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.