burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Sladoled Torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

600 g belog C šlaga

300 g mlevenog keksa

2 čokolade za kuvanje

kisela voda

200 g C čvrstina ili baze

C šećer u prahu po želji

Sladoled Torta

Koraci pripreme

Umutiti 200 g C šlaga i 4 kašike C čvrstina ili baze i 1 kašiku C šećera u prahu i 1 čašu kisele vode. Kada se to umuti, u smesu dodati 300 g mlevenog keksa.

Umutiti 200 g C šlaga i 4 kašike C čvrstina ili baze i 1 kašiku C šećera u prahu i 1 čašu kisele vode. Kada se to umuti dodati 2 rendane čokolade za kuvanje. Po želji se mogu ubaciti i bananice ili žele bombone, ako ipak ne volite čokoladu možete dodati maline ili jagode.

Umutiti 200 g C šlaga i 4 kašike C čvrstina ili baze i 1 kašiku C šećera u prahu i 1 čašu kisele vode.

Zatim filovati tortu. Filovati redom prvo prvu smesu sa mlevenim keksom, zatim drugu sa čokoladom i zatim treću smesu sa šlagom.

Naši proizvodi

Sladoled Torta

Koraci pripreme

Umutiti 200 g C šlaga i 4 kašike C čvrstina ili baze i 1 kašiku C šećera u prahu i 1 čašu kisele vode. Kada se to umuti, u smesu dodati 300 g mlevenog keksa.

Umutiti 200 g C šlaga i 4 kašike C čvrstina ili baze i 1 kašiku C šećera u prahu i 1 čašu kisele vode. Kada se to umuti dodati 2 rendane čokolade za kuvanje. Po želji se mogu ubaciti i bananice ili žele bombone, ako ipak ne volite čokoladu možete dodati maline ili jagode.

Umutiti 200 g C šlaga i 4 kašike C čvrstina ili baze i 1 kašiku C šećera u prahu i 1 čašu kisele vode.

Zatim filovati tortu. Filovati redom prvo prvu smesu sa mlevenim keksom, zatim drugu sa čokoladom i zatim treću smesu sa šlagom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept